Café De Twee Spieghels in andere handen

Eric Rooijakkers, uitbater van het populaire café De Twee Spieghels aan de Nieuwstraat heeft er even schoon genoeg van. Hij heeft zijn zaak via markplaats.nl van de hand weten te doen. Problemen met huisbaas, omwonenden en geluidsoverlast en problemen met de geluidsisolatie hebben bij Rooijakkers de ondermerszin tot een minimum teruggedrongen. Rooijakkers: “Op een gegeven moment werd ik er zo schijtziek van dat ik maar heb besloten ermee te stoppen.” Een Oegtstgeestse horeca-onderneemster ziet echter wel brood in een voortzetting van De Twee Spieghels onder de huidige condities. Onder haar bewind zal het een muziek-café blijven. Per 1 maart neemt zij de zaak over en een dag later al zal zij de zaak weer heropenen. Met een verfje hier en een klein veranderingetje daar zal de sfeer blijft gewoon dezelfde blijven.    

Eric Rooijakkers bezint zich de komende maanden over een nieuwe werkomgeving.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×