Nivon Wandelcafé Leiden houdt midweekse wandeling

Nivon Wandelcafé Leiden houdt op woensdag 28 februari haar midweekse wandeling. Van Veenendaal-West door het bos naar Amerongen, ca. 18 km. Vanaf kasteel Amerongen lopen we door de Amerongse Bovenpolder en eventueel door naar landgoed Zuylestein tussen Amerongen en Leersum. Terug de bus naar Driebergen-Zeist. We kopen een retour Veenendaal West met korting. Dat is het makkelijkst. Het goedkoopst is een retour Driebergen-Zeist en een enkel Driebergen-Zeist naar Veenendaal West. Dit scheelt 0,50 cent.

Verzamelen om 9:12 uur Leiden Centraal, vertrek 9:22 uur via Utrecht Centraal en daar via spoor 14b om 10:16 uur de stoptrein richting Rhenen, die om 10:42 uur aankomt in Veenendaal West. Voor de bus heb je een strippenkaart nodig. Horeca pas in Amerongen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×