Werfpop dit jaar al op 8 juli

Op 8 juli 2007 zal in De Leidsche Hout alweer de 26ste editie van Werfpop worden gehouden, Leidens’ grootste popfestival. Op de twee hoofdpodia is er op muzikaal vlak voor elk wat wils, Club Populair draait vette beats op het achterveld en daar tussenin vind je gezellige marktkraampjes en straattheater. Ooit begonnen in het Van der Werfpark in hartje Leiden, waar Werfpop zijn naam aan dankt, is dit gratis festival in de loop der jaren de binnenstad ontgroeid en daarom zal Werfpop voor de 4e keer op rij plaatsvinden in De Leidsche Hout.

Net als vorig jaar zal er ook dit jaar weer een voorronde gehouden worden om te bepalen welke band Werfpop zal openen. Aan de hand van demo’s zal een voorselectie gemaakt worden, waarna een vakkundige jury tijdens de voorronde de winnaar zal aanwijzen. Deze band zal op 8 juli de openings-act van Werfpop 2007 zijn. Bands die kans willen maken op een plaats in de voorronde kunnen vanaf nu hun demo insturen. Voor informatie over het opsturen van demo’s zie: www.werfpop.nl onder het kopje demo’s (in verband met verhuizing is het juiste postadres op dit moment nog niet bekend; zodra dit bekend is, zal het op de website worden vermeld – houd ‘m dus in de gaten!).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×