Opening ‘Vierwindenhok’ bij Kinderboerderij Merenwijk

Donderdag 1 maart wordt om 15.30 uur op Kinderboerderij de Merenwijk op feestelijke wijze het ‘Vierwindenhok’ heropend door wethouder John Steegh (Milieu) en Charlotte Noorlander van het Rabobank Wensenfonds. Vrijwilligers, de dierverzorgers en de beheerder van de kinderboerderij hebben met financiële hulp van het Rabobank Wensenfonds het ‘Vierwindenhok’ in de grote weide verbouwd.

Het ‘Vierwindenhok’ is een onderkomen voor de boerderijdieren. Zij kunnen hier schuilen tegen weer en wind bij alle windrichtingen en het hok is bovendien een voederplek. Het ‘Vierwindenhok’ doet op dit moment ook dienst als kraamkamer van de schapen. Er zijn al enkele lammetjes geboren. Ook zijn er baby dwerggeitjes geboren. De dieren van de Kinderboerderij lijken een voorschot te nemen op de lente.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×