12.00 uur: Matige opkomst PS en RGL

Om 12.00 uur lag het percentage stemmers dat zijn stem kwam uitbrengen voor zowel de verkiezingen van de Provinciale Staten als voor het referendum over de RijnGouwelijn belangrijk lager dan 22 november 2006 toen gekozen kon worden voor de Tweede Kamer. Altijd al is de opkomst voor Provinciale Staten de laagste van alle vier de stemmogelijkheden. Er zijn wel enkele stemmers die alleen hun stem komen uitbrengen voor het referendum, maar deze worden weer opgeheven door stemmers die alleen voor PS komen.      

Er kan vandaag nog in een willekeurig stembureau in Leiden gestemd worden tot 21.00 uur.

Aansluitend is er een vrij toegankelijke verkiezingenavond in de Pieterskerk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×