Rockband FREDT

Swingende muziekavond in Leiden-Noord

Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert aanstaande zaterdag weer een ‘Open Podium’ in Buurtcentrum de Kooi. De spits wordt afgebeten door het ‘E.H.B.M-bluestrio’ met gitaar, trompet en harmonica. Daarna is het de beurt aan de Turkse zanger Ibrahim Sezer die zichzelf begeleidt op saz, gevolgd door het 9-mans jazzensemble ‘Leidens Ontzet’, een groep van de Leidse Muziekschool onder leiding van Anja Nielsen. De avond wordt afgesloten door de rockband ‘FREDT’ met een eigen repertoire.

Wanneer men geïnteresseerd is om zelf een keer spelen op het ‘Open Podium’ kan men contact opnemen met Maarten Witkam telefoon: 071-5222798 of 5219637.

Zaterdag 10 maart aanvang 20.00 uur; de toegang is gratis.

Buurtcentrum de Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×