Fietser mishandeld, politie zoekt getuigen

De politie is opzoek naar getuigen van de mishandeling van een 16-jarige fietser.Toen de Leidenaar samen met zijn moeder vanaf de Herensingel naar de Oude Herengracht fietste, kwam een zwarte auto hen tegemoet rijden. Deze auto stopte, zodat de fietsers konden passeren. Evenlater keerde de auto echter terug en stopte op de Oude Herengracht. De drie inzittenden, drie jongens, stapten uit en sloegen de fietser. Naar hun zeggen omdat hij op de auto spuugde toen hij deze passeerde. Op het moment dat een vierde jongen zich in de vechtpartij mengde, wist het slachtoffer te ontkomen. Hierna ginnen de drie daders en de andere jongen er vandoor. De politie stelt een onderzoek naar de schermutseling in en verzoekt getuigen zich te melden. Ook wil de politie graag spreken met de jongen die zich in de vechtpartij mengde. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×