The Big Mo, foto: Peter van Mulkem

'Afspraak' met The Big Mo in Imperium Theater

De voorstelling ‘de Afspraak’ door ‘The Big Mo’ is tot stand gekomen door de samenwerking met Richard Roling en Mariska Tijmstra. De acteurs hebben speciaal getraind om de unieke en soms spectaculaire technieken vanuit theatersport en improvisatie in te passen in vloeiende sc√®nes. Tijmstra heeft het uitwerken van het dramatisch kader ondersteund en Roling heeft zijn kennis en ervaring ingezet om samen met de spelers nieuwe improvisatietechnieken te ontwikkelen. ‘De Afspraak’ is een voorstelling die in samenwerking met het publiek tot stand komt en vanaf het begin steeds anders zal verlopen. En waar die voorstelling verder over gaat? Daar praten we niet over…….want dat is de afspraak!

Het cabaret in deze voorstelling is opnieuw scherp en observerend, waarbij Martijn Loerakker speciaal voor deze voorstelling nieuw werk heeft ontwikkeld. Anders dan in de vorige voorstelling zit er nu wel degelijk een rode draad in dit programma. Of dat iets toevoegt is nog onbekend, maar men kan er allicht een trui van breien. Die goed van pas komt als men zich lekker onder de diepere lagen van de voorstelling nestelt.

Info: www.thebigmo.tk

Speeldatum 23 maart, aanvang 20.30 uur. Reserveren 06 – 432 67 430 of reserveren@casema.nl

Theater Imperium, Oude Vest 33 E, Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×