El Cid moet het met 40.000 euro minder doen

Het bestuur van de universiteit Leiden heeft besloten de universitaire bijdrage aan het kennismakingsprogramma voor eerstejaars studenten El Cid van 75.000 euro terug te brengen tot 35.000 euro. Door een hoger bedrag te vragen voor de inschrijving van deelnemers aan het El Cid-programma en meer sponsors te werven moet het gat gedicht kunnen worden. Toevallig beschikte het bestuur de laatste twee jaar al over een goede acquisiteur binnen haar gelederen die extra geld voor het kennismakingspropgramma binnen wist te halen.  

De universiteit is ook van mening dat het El Cidbestuur enkele peperdure en niet zo populaire onderdelen uit het programma beter kan schrappen. Waar nodig springen studentenverenigingen bij in de vorm van hulp in natura, door bijvoorbeeld het verzorgen van vervoer en de inplanning van bands over te nemen.   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×