Verkooptijd koopwoningen weer verder omlaag

Eigenaars van koopwoningen in Leiden die vorig jaar hun woning in de verkoop zetten waren gemiddeld binnen 54 dagen van hun woning af. Daarmee is de verkooptijd de kortste van de Leidse regio. Vooral appartementen blijken het momenteel heel goed te doen. Dit blijkt uit een jaarrapport van De Leeuw Makelaardij uit Leiden. Vooral woningen in het centrum blijken goed in de markt te liggen. De prijs van een appartement in de binnenstad steeg van gemiddeld 205.000 euro naar 233.000 euro, een toename van dertien procent. In de Slaaghwijk in de Merenwijk zijn de appartementen het goedkoopst. Hier betaalt een koper rond de 149.000 euro.

Buiten het centrum blijven de Professoren- en Burgemeesterswijk en het Houtkwartier het populairst en ook hier zijn de prijzen er naar.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×