Futuristisch feest vol verbluffende kunstjes voor de jeugd

Circustheater Elleboog zal met het programma: ‘Plaza Urbania’ een verbluffende voorstelling geven voor de jeugd vanaf zes jaar in het LAK Theater. ‘Plaza Urbana’ speelt zich af in het jaar 2025 en gaat over een groep van 20 jongeren, die naast allerlei acrobatische kunsten ook een spetterende streetdance-show geeft. De ontmoetingsplaats van deze jongeren is ’Plaza Urbana’; een plein in een fictieve stad. Deze speciale circusvoorstelling zit vol stunts en humor.

Circus Elleboog is een jeugdcircus uit Amsterdam, dat activiteiten organiseert voor deelnemers vanaf 4 jaar tot 22 jaar. Naast de voorstellingen verleent het circus zijn medewerking aan clubs, schoolreisjes, verjaardagspartijtjes, trainingen en vakantieprojecten. Naast het algemene programma zijn er projecten voor specifieke doelgroepen, zoals gehandicapten, groepen uit zorginstellingen en straatjongeren. Circus Elleboog werd opgericht in 1949 en is een professionele non-profit organisatie, waar jaarlijks meer dan 10.000 kinderen en jongeren in de piste staan. Er zijn twee vestigingen: een in het centrum van Amsterdam en een in stadsdeel Zuid-Oost. Daarnaast wordt op locatie gewerkt in achterstandswijken.

Voorstellingen 17 maart en 18 maart, aanvang 15.00 uur. Kaarten zijn telefonisch te reserveren: 071-5124890 of via de website: www.laktheater.nl

LAK theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×