Inloopmiddag Ouders van een Overleden Kind

De Landelijke Zelfhulporganisatie Ouders van een Overleden Kind, organiseert op zaterdag 24 maart een inloopmiddag voor lotgenoten. De voorzitter Thea van der Heide, vertelt tijdens deze middag over haar levenloos geboren zoon. Ouders kunnen een foto van hun overleden kind neerzetten. Ook is de werkgroep Broers en Zussen aanwezig voor lotgenoten vanaf ongeveer 15 jaar. Tijdens de middag zullen geen gespreksgroepen worden gevormd. De middag vindt plaats in de aula van het Bonaventuracollege, Boerhaavelaan 44 en begint om 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur is de aula geopend.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de regiovertegenwoordigster, Gon de Heer 070-3239576

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×