Blaaskapellenmiddag bij K & G

Op zondag 25 maart wordt in het clubgebouw van K & G aan de J.C. de Rijpstraat 29 weer de jaarlijkse blaaskapellenmiddag gehouden. Vanaf 12.00 uur spelen diverse blaaskapellen weer de sterren van de hemel. Thema dit jaar is “Er was eens…”, zoals elk sprookje begint. Verkleed komen is geen probleem en aan de kleintjes is deze middag ook gedacht. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. De ervaring leert dat het op deze middag altijd erg druk is dus zorg dat je er vroeg bent, dan hoef je niet achteraan te staan.

Wie spelen er deze middag? De Gespleten Klomp uit Leiden, De Party Band uit Leiden,  Decibel uit Leiden,  De Straatklinkers uit Sassenheim,  De Zwiebels uit Den Haag en De Jeugdbende uit Den Bosch.  Deze middag wordt georganiseerd door de Evenementencommissie van K&G.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×