Petra Smidt aan de sigaar. (foto Lieke Lim)  

63 dames aan de sigaar

Elk jaar aan het begin van de lente strijkt een bont gezelschap Leids dames neer in restaurant Allemansgeest om daar te genieten van een heerlijk diner, afwisselende muziek, een goed gesprek en vooral sigaren. Ook dit jaar zorgden 63 Leidse dames in Allemansgeest dat het er binnen de kortste keren blauw stond van de sigarenrrook. Verantwoordelijke voor de organisatie Petra Smidt leidt de dames naar hun tafel terwijl Er welt een traan de stemming erin brengt. Tussen de dinergangen door is er muziek van Les Romantiques Incurables en ook Theo van Es laat zich als elk jaar weer zien.   

De heren van Swedish Match houden de dames ondertussen heerlijke sigaren voor.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×