Vrouw mishandeld

De politie is met een onderzoek begonnen naar de mishandeling van een 49-jarige vrouw uit Leiden. Dit gebeurde op dinsdagavond 27 maart nabij de brug naar De Waard. In het ziekenhuis werd een gebroken neus vastgesteld. De mishandeling volgde nadat de vrouw een jongen aansprak op zijn rijgedrag. De vrouw sprak hem aan nadat zij op de kruising Lage Rijndijk / Sumatrastraat zag dat een auto erg hard, gevaarlijk en zelfs met piepende banden tegen het verkeer in reed.

Zij zag de auto stoppen bij een groep jongens die bij de brug stonden en besloot de bestuurder van de auto op zijn rijgedrag aan te spreken. De bestuurder was daar niet van gediend, schold haar uit en gaf haar vervolgens een vuistslag in het gezicht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×