Aanrijding met gestolen bromfiets

Een 16-jarige jongen uit Leiden reed dinsdagmiddag 27 maart rond 17.00 uur op de Rijn en Schiekade met een gestolen bromfiets tegen een tuinhek. De jongen raakte daarbij licht gewond maar werd door een aantal jongens weggedragen. De bromfiets bleef liggen. Surveillerende agenten werden gewenkt door de eigenaar van het tuinhek en gingen vervolgens op zoek naar de jongen. Ze troffen hem aan achter een muurtje bij een flat aan de kade. Een ambulance heeft de jongen voor onderzoek overgebracht naar het LUMC. Na dat bezoek is hij aan het politiebureau verhoord en later op de avond weer overgedragen aan zijn ouders.

De jongen verklaarde de bromfiets in Leiden gevonden te hebben en was er op gaan rijden. De politie maakt proces-verbaal op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×