Mieke (links) en Sonja van Meygaarden, foto: Jacqueline Borg

Feestelijke opening kadowinkel Zusenzo

Vandaag, in een stralend lentezonnetje, werd aan de Leidse Burgsteeg de ‘kadowinkel Zusenzo’ geopend. Tussen 11 en 17 uur konden vrienden en andere belangstellenden even binnenstappen om het resultaat van de lang gekoesterde wens van de zussen Mieke en Sonja van Meygaarden te bewonderen. Mieke: “Als kleine meisjes speelden wij altijd al ‘winkeltje’ en droomden ervan om ooit samen een leuke zaak te beginnen. 15 jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf opgezet, in de dienstverlenende sector en omdat het daar gewoon goed loopt, heb ik nu meer tijd om samen met mijn zus Sonja deze winkel te runnen”. Sonja heeft haar sporen als verkoopster al lang verdiend en zal in deze nieuwe shop voornamelijk de verkoop doen; Mieke neemt de zakelijke organisatie op zich en samen verzorgen ze de inkoop. De sfeer van de geschenken en woonaccessoires is gebaseerd op een romantische, landelijke stijl. Mieke: “Wij geloven, dat die romantische stijl weer helemaal terugkomt, na de strakke tendensen van de afgelopen tijd”.

Meningsverschillen bij de inkoop zijn er niet: “We hebben gewoon dezelfde smaak” aldus Mieke en ze vervolgt: “Het heeft nog best lang geduurd voordat wij een geschikt pandje vonden. Belangrijk is de locatie, die vooral over een ‘goede loop’ moest beschikken”. Met het prachtige pand in de Burgsteeg is aan deze voorwaarden meer dan voldaan. De bovenverdieping is te huur voor bijvoorbeeld cursussen of trainingen.

Voor meer info: telefoon 071-5140700 of per e-mail: info@zusenzo-kadowinkel.nl Aan een eigen website wordt nog gewerkt.

Zusenzo, Burgsteeg 3, 2312 JR Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×