Nou...?!Toe Maar presenteert CD

Op zaterdagavond 14 april presenteert de Leidse feestkapel Nou…?! Toe Maar zijn eerste CD. Deze presentatie vindt plaats in het clubgebouw van K & G aan de J.C. de Rijpsstraat 29 In Leiden. Nou…?! Toe Maar bestaat uit ongeveer twintig leden van muziekvereniging K & G (op één na) waarvan de gemiddelde leeftijd rond de twintig jaar ligt. Ondanks dat de Feestkapel nog maar vrij kort bestaat zijn zij inmiddels een graag geziene gast bij verschillende grote evenementen in Leiden maar ook ver daarbuiten. Verschillende prijzen op concoursen vielen hen al ten deel. De CD-presentatie is gratis toegankelijk. Natuurlijk verzorgt Nou…?! Toe Maar op deze avond een optreden. Ook andere blaaskapellen maken die avond hun opwachting.        

Meer informatie vindt u op: www.noutoemaar.nl 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×