Show- and Marchingband Amigo op concours

AMIGO is door de KNFM( Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen) uitgenodigd voor de Nederlandse kampioenschappen marswedstrijden op 21 april 2007 in de Veluwehal te Barneveld. AMIGO zal daar uitkomen in de Eredivisie. Deze uitnodiging hebben zij gekregen naar aanleiding van een eerder concours in Schiedam in 2006 waar zij toen de eerste prijs met wimpel hebben gewonnen. AMIGO zal rond 19.00 uur de arena betreden en rond 20.00 uur hopen we dat Leiden een Nederlands Kampioen rijker is. Op het ogenblik wordt er nog druk gerepeteerd in diverse sporthallen in de omgeving van Leiden, omdat de eigen ruimte sterk te wensen overlaat voor zo’n groot orkest!!

Komende maanden is AMIGO weer op verschillende taptoes te zien waaronder 5 mei in de Nationale Herdenkingsparade te Wageningen en niet te vergeten van 26 t/m 28 mei in de Zusterstad van Leiden Oxford.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×