Verdacht pakketje bij politiebureau Hollands Midden

Vanmorgen is rond 9.30 uur tussen het politiebureau Hollands Midden en het Meubelplein Leiderdorp een verdacht pakketje aangetroffen. Uit voorzorg werd een vleugel van het politiebureau en een gedeelte van het meubelplein ontruimd. Het Explosieven Opruimingscommando heeft het pakketje onderzocht, uiteindelijk bleek het niet om een explosief te gaan. De technische recherche van Hollands Midden stelt een onderzoek in naar de inhoud en de herkomst van het pakketje. Om 12.30 uur werd het sein veilig gegeven.

De burgemeester van Leiderdorp besloot op advies van brandweer en politie om, vanwege de aanwezigheid van veel hulpdiensten op en rondom het meubelplein, geen testsirene af te laten gaan. Normaal gebeurt dit elke eerste maandag van de nieuwe maand om 12.00 uur maar men wilde voorkomen dat inwoners van Leiderdorp zich onnodig ongerust zouden maken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×