Bandavond Franciscus Band Leiden groot succes!

Afgelopen zaterdag vond de traditionele Bandavond van de Franciscus Band Leiden (FBL) plaats in de Four Reasons. Deze avond werd speciaal georganiseerd om de donateurs, adverteerders en iedereen, die de band een warm hart toedraagt, te bedanken. Om 20 uur begon voorzitter Kees van Hees met een welkomsttoespraak en stelde de presentator van de avond, Frank van Leeuwen voor. Van Leeuwen legde het programma uit aan de gasten, die in groten getale waren gekomen en gaf daarna groen licht aan dirigent Ronald Horsman om het concert te beginnen.

De avond werd gevuld met een mix van Marsen, populaire muziek, zoals een Robbie Williamsmedley en een door de leden zelf gecomponeerd muziekstuk. Na afloop werd er een afterparty gehouden met een speciaal optreden van de Blaaskapel De Maretoeters.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×