Schoonmaakactie in Merenwijk

Morgenochtend om 10.00 uur geeft wijkmanager Edith van Middelkoop het startsein voor een grote schoonmaakactie die tot rond 11.00 uur wordt gehouden in de Leidse Merenwijk. Tijdens de actie zullen ongeveer tweehonderd kinderen samen met medewerkers van de dienst Milieu en Beheer op de schoolpleinen en in de directe omgeving zwerf- en veegvuil weghalen. Bovendien worden er kleine reparaties uitgevoerd aan de stoeptegels van de schoolpleinen en zal overhangend groen, waar nodig, worden verwijderd. Na de schoonmaakbeurt zijn er feestelijke activiteiten voor de deelnemende kinderen.

De actie is een samenwerking tussen de Merenwijkschool en de afdeling Contract en Wijkmanagement van de gemeente Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×