Lentenummer STIELZ nu verkrijgbaar

De Stichting Industrieel Erfgoed Leiden (STIELZ) heeft zojuist het lentenummer van het gelijknamige tijdschrift uitgebracht. Dit nummer vertelt over de geschiedenis van het Karpettenhuis dat 70 jaar lang op de Herensingel zat. Jan Kruider, de laatste eigenaar van het familiebedrijf, blikt terug op het zaken- en buurtleven in de tijd dat zijn winkel ook de functie van buurthuis had.

Een ander artikel biedt een portret van de vroegere Stoom-, Boek- en Steendrukkerij IJdo aan de Hooglandse Kerkgracht. Ook is er van alles te lezen over de Leidse filialen van Jamin en de geschiedenis van werkend Leiden.Het geïllustreerde kwartaalblad STIELZ is in de Leidse boekwinkels verkrijgbaar. Ook is informatie te vinden op www.stiel-leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×