College bezoekt Haagwegkwartier

Aanstaande woensdagavond bezoekt het college van Burgemeester en Wethouders het Haagwegkwartier noord en zuid, Boshuizen en de Coebel. Het bezoek start om 19.30 uur bij speeltuinvereniging Westerkwartier, vanwaar het college door de wijk fietst. Tijdens de tocht worden diverse organisaties en instellingen bezocht. Ook gaan de collegeleden in gesprek met wijkbewoners en sleutelpersonen.

Wijkbewoners die graag met het college willen praten over ontwikkelingen in de wijk, kunnen zich opgeven. In de folder die alle bewoners vandaag ontvangen, staat hoe zij dat kunnen doen. Dit wijkbezoek vindt plaats in het kader van collegeafspraken waarin is vastgelegd dat het college drie tot vier maal per jaar een werkbezoek aan een Leidse wijk brengt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×