Vraag het de ministers zelf

Op dinsdag 17 april kan iedere Leidenaar die een mening heeft over het nieuwe kabinet dat zelf aan één van de ministers komen vertellen. In het Scheltemacomplex vind dan het ‘Vijftig dagen later’-debat plaats. PvdA-ministers Ella Vogelaar, Jacqueline Cramer, Ronald Plasterk en Guusje ter Horst zullen zich vanaf 20.00 uur aan de bezoekers voorstellen en vertellen over hun ervaringen in de afgelopen vijftig dagen. De Leidenaar wordt op deze avond de mogelijkheid gegeven om vragen te stellen en na afloop kan er verder gepraat worden onder het genot van een drankje. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via www.pvda.nl/kenniscentrum .

Het nieuwe kabinet reserveert honderd dagen om met de samenleving te praten. In de afgelopen vijftig dagen brachten de ministers werkbezoeken en spraken met professionals en maatschappelijke organisaties. Zo overnachtte Ella Vogelaar in Rotterdam Zuid, voerde Guusje ter Horst gesprekken met de vakbonden en ging Ronald Plasterk op bezoek bij het ROC Amsterdam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×