Dansen en tortilla´s tijdens Museumweekend Volkenkunde

Tijdens het Museumweekend volgende week, zal Edoardo Ramos een demonstratie geven hoe authentieke Mexicaanse maïstortilla’s gemaakt worden, met een vulling van quacomole en sprinkhanen. Dit in het kader van de tentoonstelling ‘ETEN- tradities, taboes en delicatessen’. Én proeven mag! Daarnaast  kan men zich zaterdag de Indonesische dansbewegingen eigen maken en zondag de Boliviaanse dans. De kunst van het waarnemen wordt tot het uiterste getest tijdens deze dansworkshops. Voor kinderen is er bovendien een gratis speurtocht.

Alle activiteiten worden zaterdag 14 en zondag 15 april tussen 12.00 en 16.00 uur doorlopend aangeboden. In het Paasweekend van 7, 8 en 9 april worden er in het kader van de ETEN tentoonstelling diverse culinaire speelfilmklassiekers getoond. Elke dag zijn er vanaf 11.30 uur twee films te bekijken. Op zaterdag 7 en maandag 9 april om 13.30 uur kan men een korte lezing bijwonen over één van de films.

Meer info over het Museumweekend en het Paaswekend in Museum Volkenkunde: www.volkenkunde.nl

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×