Paasontbijt op Piraat Eiland

In het paasweekend is er een druk activiteitenprogramma bij Piraat Eiland met disco, bingo en een piraten-paasontbijt. Op eerste Paasdag is het piratenontbijt, een gezellig en ongedwongen samenzijn met de hele familie. Het ontbijt duurt van 9.00 tot 10.30 uur. De kosten bedragen voor ouders 5,50 euro en voor kinderen 8,50 (inclusief toegang Piraat Eiland). Na het ontbijt kunnen de kids hun avonturen beleven en klimmen en klauteren in het Piraat Eiland, terwijl de ouders nog even lekker van hun kopje koffie genieten.

Meer info over alle activiteiten: www.piraateiland.nl ,telefoon 071-5232235.

Iedere eerste zaterdag van de maand is er bingo voor iedereen vanaf 16 jaar.

Groenoordhallen, Willem de Zwijgerlaan 2, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×