Koffieconcert K & G 3 en Adest Musica

Op zondag 15 april geven K & G 3 en de Stageband van Adest Musica uit Sassenheim een koffieconcert in het clubgebouw van K & G aan de J.C. de Rijpstraat 29. Iedereen is deze dag vanaf 11.30 uur uitgenodigd om deze gezellige muzikale middag bij te wonen. De toegang is gratis. Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit: 11.30 uur het gebouw gaat open, 12.00 uur koffie, 13.00 uur concert Stageband Adest Musica, 14.00 uur concert K & G 3, 15.00 uur verrassing, 15.15 uur tweede gedeelte Stageband Adest Musica, 16.00 uur tweede gedeelte K & G 3, 18.00 uur bar gaat sluiten.

K & G 3 heeft de afgelopen weken een ongekende groei doorgemaakt. Diverse senioren maakten de afgelopen weken de overstap naar dit orkest en ook enkele niet-spelende leden kwamen terug om weer muziek te gaan maken. Aangevuld met enkele senioren die de overstap de komende maanden zal maken is het orkest inmiddels gegroeid naar een bezetting van 34 leden. Vooral de trompetgroep heeft er flink wat leden bijgekregen en bestaat nu uit tien muzikanten. Het enige instrument waar men bij K & G 3 nog een muzikant voor zoekt is de tenorsaxofoon.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×