1,9 miljoen euro voor herstel Roodenburgerstraat

Het College van B & W stelt de gemeenteraad voor 1.300.000 euro ter beschikking te stellen om het pand aan de Roodenburgerstraat 1 A te kunnen herstellen. Het pand is volledig uitgewoond en moet sowieso aangepast worden aan de eisen van deze tijd, welke functie het gebouw ook krijgt.   Nadat dat gebeurd is komt er een huisartsenpraktijk in, een apotheeek en een ruimte voor fysiotherapie. Ook strijkt Parnassia hier neer. Voor de verstrekking van medische heroïne is nog eens een bedrag nodig van 600.000 euro. Hiervan moeten een aantal bouwkundige en installatietechnische maatregelen worden getroffen. De heroïne zelf wordt betrokken vanuuit de AWBZ en dat kost de Gemeente Leiden niets.    

De gemeenteraad neemt in mei een definitief besluit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×