Drukkerij Graficon verhuisd

Na jaren gevestigd te zijn geweest op twee locatie in Leiderdorp, is drukkerij Graficon kort geleden verhuisd naar een nieuw pand, de voormalige satéfabriek, aan de Touwbaan. “Het heen en weer rijden tussen beide panden begon ons op te breken”, aldus eigenaar Ronald Schenk. Bovendien was het bedrijf toe aan een nieuwe pers, de stroomvoorziening in het pand aan de Hoofdstraat was hiervoor echter niet toereikend. Ook zou Graficon door de verbreding van de A4 voor wat betreft de aan- en afvoer van producten aan ‘de verkeerde kant’ van Leiderdorp komen te liggen. Sind kort zijn de werkzaamheden in het nieuw pand van start gegaan: “De nieuwe vierkleuren pers draait, wat een forse capaciteitsuitbreiding betekent”, aldus Schenk.

Bestaande klanten zullen volgens Schenk niet veel van de veranderingen merken. “Zij zijn aan onze betaalbare, hoogstaande kwaliteit en service gewend en na de verhuizing is dat niet anders. Ik houd vast aan kwaliteit en wat ik maak, probeer ik altijd een beetje ‘smoel’ te geven. Ik ben wat dat betreft nog een beetje van de oude stempel, het ambachtelijke zit mij in het bloed.” Wel vindt Schenk, dat het nieuwe pand beter toont wat Graficon naar de klant toe wil uitstralen. Op 16 mei, de dag dat het bedrijf precies 26 jaar bestaat, vindt de officiële opening plaats.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×