Minderjarige berovers aangehouden

Vorige week heeft de recherche vier minderjarige Leidse jongens aangehouden. Zij worden verdacht van 1 beroving en 5 pogingen daartoe. De jongens hadden het met name gemunt op fietsers die over de Broekweg en Korte Mare reden. Zij dwongende slachtoffers te stoppen, waarna zij probeerden hun tas weg te nemen. Deze pogingen slaagden slechts in één geval.Drie van de verdachten zijn voorgeleid aan justitie en de vierde wordt verdacht van heling. Het onderzoek is nog in volle gang en de politie verzoekt mensen die geen aangifte van (poging tot) beroving in de Merenwijk, gedaan hebben, dit alsnog te doen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×