Viering 10 jaar Eurodusnie deze week van start

In april bestaat het Leidse politieke collectief Eurodusnie tien jaar en hierbij wordt tijdens drie thema-weekends deze maand stilgestaan. Op donderdag 12 april wordt de film “Eurodusnie – the movie” vertoond, een overzicht van de activiteiten van Eurodusnie in de afgelopen tien jaar. In de film zijn interviews met medewerkers van Eurodusnie te zien, maar ook beelden van acties en demonstraties in binnen- en buitenland. De film start om 20:30 en is gratis toegankelijk in de “Linkse Kerk” aan de Hooglandse Kerkgracht 4 in Leiden.

Op vrijdag 13 april is er in dezelfde locatie een zogenaamde ‘feedback-avond’, waarbij ge├»nteresseerde stadsgenoten hun mening en kritiek over Eurodusnie kunnen uiten. Frederik Zevenbergen (VVD), Rianne Becht (GroenLinks) en Cor Smit (stadshistoricus) zullen een aanzet tot discussie verzorgen. De avond begint om 20:30 uur.

Op zaterdag 14 april wordt het eerste 10-jarig bestaansweekend van Eurodusnie afgesloten met een optreden van de Amsterdamse ska-band De Hardheid, voorafgegaan door een publieksquiz over de geschiedenis van Eurodusnie. Deze avond vindt tevens plaats in de zaal naast ontmoetingsruimte ‘De Linkse Kerk’, begint om 20:30 uur en is eveneens gratis toegankelijk.

Het volledige programma van het tienjarig bestaan is te bekijken op de website www.eurodusnie.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×