Aanhouding na mishandeling

De politie heeft op dinsdag 10 april een 23-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van de betrokkenheid bij een vechtpartij op de Lage Morsweg. Bij de vechtpartij raakte een 23-jarige plaatsgenoot gewond. De politie kreeg rond 20.00 uur ’s avonds de melding dat er een vechtpartij plaats vond op de Lage Morsweg waarbij een grote groep personen betrokken was. Ter plaatse bleek één persoon gewond te zijn geraakt aan zijn wang nadat hij met een stok was geslagen. Hij is naar het ziekenhuis gegaan om de wond te laten hechten en deed later op het politiebureau aangifte. De verdachte Leidenaar werd aangehouden omdat hij betrokken zou zijn geweest bij de vechtpartij. De politie zet vandaag het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie probeerde met meerdere politieeenheden de rust in de straat terug te brengen. Dit werd echter bemoeilijkt door mensen die op het incident afkwamen. De politie heeft een tweede persoon moeten aanhouden, omdat hij niet wilde voldoen aan de herhaaldelijke eis van een agent om zich te verwijderen en het nodig vond om de agent te beledigen. De verdachte, een 20-jarige Leidenaar is daarop aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×