foto:Peter Zegveld

Klein Duimpje in de goot én hoe hij er weer uit komt

In de familievoorstelling ‘Klein Duimpje in de goot’ vertelt Peter Zegveld, behalve het verhaal en de avonturen van Klein Duimpje, tegelijkertijd het verhaal van vader en zoon Strohuis die een rondreizend filmtheater exploiteren. Het filmtheater vertoont ‘stomme’ films, waarbij de geluiden door de exploitanten live worden toegevoegd. Er gebeuren meerdere ‘ongelukjes’ waardoor de vader en zoon genoodzaakt zijn het verhaal over de avonturen van Klein Duimpje op een andere manier voort te zetten. Dit is een voorstelling, die zowel visueel als auditief zeer aantrekkelijk is, door de prachtige combinatie van animatie, muziek, geluid en spel.

De avonturen van Klein Duimpje worden door Zegveld in een nieuw jasje gestoken en met veel humor getoond en verteld: “Zou je willen slapen in een luciferdoosje? Wil je achterna worden gezeten door een rat? Zou je willen horen dat je klein bent? Natuurlijk niet! Maar je moet wel. Waarom? Omdat je Kleinduimpje bent en optreedt in het theater.…” Een echte familievoorstelling, boeiend en leuk voor jong (vanaf 5 jaar) en oud.

Regie: Mark Whitelaw en Dick Hauser. Spel: Peter Zegveld en Mathieu van den Berk.

Zondag 15 april, aanvang 15.00 uur. Kaarten kunnen telefonisch besteld worden op: 71-5124890, of via de website: www.laktheater.nl. Meer info over de voorstelling: www.frontaal.com

LAK theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×