Nationale dag van de Watersport in Sportcomplex de Zijl

Volgende week woensdag 18 april is het de Nationale dag van de Watersport en kan iedereen tussen 9.00 uur en 21.00 uur meedoen aan allerlei activiteiten in Sportcomplex de Zijl. Zo bestaat er de mogelijkheid om eens te bekijken hoe het zwemwater wordt ververst en kan een kijkje genomen worden in de machinekamer van het zwembad. In de ochtend kan de bezoeker meedoen aan aquarobic, aquajoggen, baby- en peuterzwemmen of gewoon met de hele familie een baantje trekken. In de middag worden er, in samenwerking met LZ 1886 en de Leidse ReddingsBrigade, activiteiten voor de jeugd georganiseerd, zoals waterpolo, pop duiken, survival oefeningen en snorkelen.

Ook ’s avonds kan er worden gezwommen en meegedaan worden aan aquarobic en aquajogging en is het mogelijk om te duiken met Recce Divers. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk maar voor een aantal moet men zich wel vooraf aanmelden. Het totale programma van de Nationale dag van de Watersport is hier te vinden. Informatie is ook te krijgen bij de receptie van Sportcomplex de Zijl op telefoonnummer 071-5220780 of door gewoon even langs te gaan bij het sportcomplex aan de Paramaribostraat 66 in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×