SLS Wonen krijgt kwaliteitslabel

Studentenhuisvester SLS Wonen, voorheen Stichting Leidse Studentenhuisvesting, heeft het KWH-kwaliteitskeurmerk behaald. Het zogenaamde KWH-huurlabel zal morgen aan de woningcorporatie worden uitgereikt. De klantgerichtheid van SLS Wonen werd op tien onderdelen getoetst, waaronder bezoek aan de organisatie, telefonische bereikbaarheid en klachtenafhandeling. Gemiddeld scoorde SLS Wonen een 7,4. Zo’n 165 Nederlandse woningcorporaties hebben het KWH-Huurlabel behaald of proberen het te behalen. Het KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) ondersteunt corporaties bij het verbeteren van de kwaliteit in dienstverlening.

SLS Wonen verhuurt ruim 5.000 kamers en woningen aan veelal studerende jongeren tot 30 jaar in Leiden en omgeving.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×