Hollands Sterrenfeest in Leidse Groenoordhallen

Het derde deel van het Hollandse Sterrenfeest zal in de Groenoordhallen georganiseerd worden. Het is organisator Fun Party’s weer gelukt om een groot aantal Nederlandse toppers te strikken, zoals: Lee Towers, Dries Roelvink, Dario, de Gebroeders Ko en vele anderen. Bovendien zal LUV optreden, wat heel bijzonder is, omdat de dames maar op weinig evenementen te zien zijn.

Fun Party’s gaat ervan uit, dat het ‘feestgehalte’ evenals het vorige Hollandse Sterrenfeest zeer hoog zal liggen. De avond was toen zo gezellig dat ‘SBS6 show nieuws’ en ‘De Wereld draait door’ besloten om er een leuke special van te maken. Dit was natuurlijk voor heel Leiden leuk om naar te kijken.

Datum: 21 april. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: www.hethollandsesterrenfeest.nl

Groenoordhallen, Willem de Zwijgerlaan 2, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×