Vechtende vrouwen trekken veel bekijks

Een langslepende burenruzie tussen enkele bewoners van de Zeeheldenbuurt is gisteravond uitgelopen op een handgemeen. Toen de politie op de plaats des onheils aankwam, troffen de agenten er naast de 4 betrokkenen zo’n 60 kijkers. De sfeer was bovendien zeer grimmig. Reden van de onrust waren twee 45-jarige en één 37-jarige vrouw, die de politie verdenkt van mishandeling van een 15-jarig meisje. De drie lieten echter weten dat zij eerder door het meisje en haar zussen aangevallen waren. Nadat de drie vechtersbazen door de politie waren meegenomen, keerde de rust in de buurt terug. Naar de precieze toedracht van het incident is onderzoek gaande.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×