Kandidaat-gedeputeerden Zuid-Holland bekend

De coalitiepartijen CDA, VVD, PvdA en ChristenUnie/SGP hebben vandaag hun kandidaat-gedeputeerden voor het College van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend gemaakt. Voor het CDA komen Asje van Dijk en Manita Koop op het provinciale pluche, de VVD komt met Erik van Heijningen en Lenie Dwarshuis-van de Beek. Namens de PvdA nemen Tonny van de Vondervoort en Martin Huls deel aan het college. De ChristenUnie/SGP krijgt één gedeputeerde; Joop Evertse. De grote winnaar van de Statenverkiezingen, de SP, kan zich vast opmaken voor weer vier jaar oppositie.

De kandidaat-gedeputeerden worden op 25 april officieel benoemd tijdens de reguliere vergadering van de Provinciale Staten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×