Open huis Nieuwe Energie

Om de voltooiing van de sloopwerkzaamheden in het pand Nieuwe Energie te vieren, zijn alle buurtbewoners van harte welkom bij het open huis aanstaande vrijdag. De verbouwing van Nieuwe Energie, een voormalig pand van Nuon op het Nuonterrein aan de Lange Gracht, moet leiden tot een multifunctioneel gebouw. Het pand zal ruimte bieden aan een aantal voorzieningen voor dak- en thuislozen. Ook voorziet het in aantrekkelijke huisvesting voor bijvoorbeeld communicatiebedrijven.

Tijdens het open huis kunnen belangstellenden een rondleiding door het gebouw krijgen en onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar de band van Stichting De Binnenvest. Verder zijn er informatiestalletjes van onder andere Parnassia en Stichting De Binnenvest te vinden. Het open huis vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur en gaat vooraf aan de Singelloop, die op het Nuonterrein start.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×