Start een eigen leeskring

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het gezamenlijk lezen en bespreken van boeken in een leeskring. De Centrale Bibliotheek Leiden organiseert daarom een leeskringavond. Deze avond is speciaal voor iedereen die een leeskring wil starten of er een zoekt. Naast het informatieve karakter van de avond wil de bibliotheek vooral een ontmoetingsplek zijn voor gelijkgestemde lezers. Mevrouw C. van der Poel, docent Nederlands op de Hogeschool van Leiden, geeft een lezing over dit thema. Van der Poel maakt zelf al meer dan twintig jaar deel uit van een leeskring en was enkele jaren leeskringleider. Zij deelt deze avond haar ervaringen met het publiek en geeft praktische tips.

Aansluitend kunnen bezoekers op een informatiemarkt terecht met alle vragen die zij over dit onderwerp hebben. Zij kunnen zich aanmelden bij startende leeskringen en informatie krijgen over het gebruik van speciale leeskringkoffers. Ook helpt de bibliotheek hen op weg in het digitale informatieaanbod over auteurs en boeken.

Dinsdag 24 april, aanvang: 20.00 uur (19.30 uur binnenkomst). De toegang is gratis.

Centrale Bibliotheek, Nieuwstraat 4, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×