Wethouder Jonas loopt Singelloop met team van DZB

Wethouder Paul Jonas loopt vrijdag de Singelloop. Dat doet hij niet alleen. Een team van DZB en Reïntegratie Leiden is al weken in training. Onder het motto ‘Gezond, Fit en Lekker’ organiseert DZB regelmatig allerlei activiteiten om haar medewerkers bewust te maken van het belang van een gezonde en actieve levensstijl. Mischa Prinsenberg van Reïntegratie Leiden houdt zich overdag bezig met het bemiddelen van bijstandsgerechtigden naar een betaalde baan, maar in haar vrije tijd mobiliseerde ze collega’s om de Gezond, Fit en Lekker campagne ook echt in praktijk te brengen.

Paul Jonas aarzelde geen moment toen hij van dit sportieve initiatief hoorde en besloot spontaan om mee te lopen. “Een gezonde levensstijl past uitstekend binnen het totale sociale activeringsbeleid van DZB”, aldus Mischa. En de Singelloop is nog maar het begin. De groep is zo enthousiast geworden dat ze hierna ook mee willen doen aan de Leidse Marathon. Overigens zal ook collega-wethouder Marc Witteman vrijdag aan de Singelloop meedoen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×