Werken bij de politie; bijvoorbeeld als motoragent, politiebiker, surveillant of wijkagent.

Politie zet reclamevliegtuig in bij wervingsactie

Op Koninginnedag zal er een reclamevliegtuig over de regio Hollands Midden vliegen om medewerkers te werven voor de politie. Er zijn bij de politie Hollands Midden vacatures voor medewerkers basispolitiezorg, wijkagenten en coördinatoren met een politiediploma. Door het reclamevliegtuig in te zetten, hoopt de politie dat meer mensen op het idee komen om bijvoorbeeld motoragent, politiebiker, surveillant of wijkagent te worden.

De regio Hollands Midden omvat het gebied rond Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn en Noordwijk. Het gebied bestrijkt totaal 29 gemeenten met 750.000 inwoners. Wie geïnteresseerd is in werken bij Politie Hollands Midden kan contact opnemen met de afdeling Werving, 070-4244545 of kijken op www.politie.nl/hollands-midden . Op het gebied van werving werken de politiekorpsen Hollands Midden en Haaglanden intensief samen. Dit betekent dat er één loket is voor beide korpsen

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×