Verdronken jongetje herdacht tijdens ballonnenceremonie

Komende zondagmiddag om 13.00 uur is er op het plein aan de Turkooislaan 131 een ballonnenceremonie ter nagedachtenis aan Junior, het vierjarig jongetje dat afgelopen zondagmiddag is verdronken in een vijver. Junior werd vermist bij de crèche van de kerkgemeenschap Outreach Center Nederland. De Leidse politie is zeer onder de indruk van de grote betrokkenheid die er heerste onder kerkgangers en buurtbewoners tijdens de zoekactie naar het jongetje. Toen zijn levensloze lichaam rond 18.30 uur in een vijver naast de kerk werd gevonden, raakte enkele mensen door hun emotie onwel en moesten door ambulancepersoneel opgevangen worden. De politie en de gemeenschap van Outreach Center Nederland bedanken iedereen die bij de zoekactie geholpen heeft.

Het is zondagmiddag tevens mogelijk om het condoleanceregister te tekenen. Mensen die door deze aangrijpende gebeurtenis professionele hulp nodig hebben, kunnen terecht bij Algemeen Maatschappelijkwerk (071-5319100) aan de Haagweg 47. U kunt hier zonder afspraak terecht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×