Boerhaavelokaal ROC geopend

Gisteren heeft de directeur van ROC Leiden onder grote belangstelling het Boerhaavelokaal geopend. Het lokaal zal dienst doen als werkruimte voor de leerlingen van de opleiding Zorg en Welzijn. Zij kunnen er werken aan hun werkopdrachten. De opdracht die nu in het lokaal te zien is, betreft een expositie over de vele aspecten van hygiëne. Deze zijn in twaalf kasten tentoongesteld. Museum Boerhaave en het ROC hebben het lokaal in het kader van het project Boerhaave in de school gezamenlijk opgezet. Ook de leerlingen werden hierbij betrokken. Zij hebben het lokaal zelf ingericht. Ook Dirk van Delft, de directeur van Museum Boerhaave, was aanwezig bij de opening. HIj is erg enthousiast over het resultaat en sluit samenwerking met andere opleidingen niet uit.

Wie het Boerhaavelokaal wil bewonderen, is de komende maanden van harte welkom. Het is wel de bedoeling dat van te voren een afspraak wordt gemaakt. Dit kan door te bellen naar 071-5826544. Het lokaal is te vinden in de ROC/vestiging aan Ter Haarkade 6a.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×