Satire over Nederlandse politiek

Vandaag de dag kan iedereen politicus worden. Niemand is daarvoor ooit te jong, te oud, te slim of juist te dom. Dit is de mening van Martin Mevius een journalist van www.stemhok.nl. Aanstaande zondag zal hij op uitnodiging van de PvdA een satire verzorgen over dit onderwerp. Ook de PvdA onderwerpt hij dan aan een grondige analyse. Na afloop is er gelegenheid om bij te praten. Ook serieuze zaken mogen dan aan de orde komen.

De bijeenkomst vindt plaats in de bovenzaal van Einstein en begint om 15.30 uur. www.stemhok.nl is een satirische politieke website, die wordt gevuld door journalisten met een kritische blik op het Haagse steekspel om de macht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×