Gisteravond reed het Bloemencorso van de Bollenstreek al verlicht door Noordwijkerhout. Mede door de koude avond viel de belangstelling een beetje tegen, zo constateerde fotograaf Jaap Bol.

Zestigste bloemencorso rijdt vandaag door de streek

Het Bloemencorso van de Bollenstreek rijdt vandaag weer van Noordwijk naar Haarlem. Het thema van het zestigste corso is Feest. De praalwagens zijn vanmorgen al om 9.30 uur vanaf de boulevard in Noordwijk richting Haarlem vertrokken. Na een tocht van 40 kilometer zal het corso rond 21.00 uur prachtig verlicht de Haarlemse binnenstad binnenrijden. Daar zijn de praalwagens nog tot morgenavond 19.00 uur te bezichtigen.

De optocht bestaat uit ongeveer twintig praalwagens en ruim dertig met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens. Het corso wordt voorafgegaan door een feestelijke promotiekaravaan en begeleid door muziekkorpsen. Langs de route worden weer honderdduizenden bezoekers verwacht.

Geen categorie bloemencorso


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×