foto: PR

Dans als bindmiddel tussen culturen

‘Compagnie Accrorap’ gaat na de succesvolle voorstellingen ‘Pourqoi Pas?’ en ‘Douar’ op een adembenemende reis tussen de continenten. ‘Les Corps Étrangers’ is een ontmoeting tussen Oost en West, waarin lichaam en beweging de belangrijkste communicatiemiddelen zijn. De oude rituelen van de Indianen en de spiritualiteit van het Hindoeïsme, gecombineerd met de energie en diversiteit van hiphop. Choreograaf Kader Attou stelde een gezelschap samen met de beste dansers uit verschillende dansdisciplines. Attou ziet dans als bindmiddel tussen culturen.

Naast de inmiddels befaamde hiphop kunsten van Compagnie Accrorap heeft Les Corps Étrangers invloeden uit de moderne dans, acrobatiek en Indiase Kathakdans. Een wervelende voorstelling waarin het enthousiasme en de dynamiek van de dansers het publiek meevoeren naar andere werelden. De Haagse Courant meldde: “De levenslust en energie bruist van de lijven…”

Choreografie: Kader Attou – regie: Serge Galliot – dans: Kader Attou, Clarisse Doukpe, Vaishali Trivedi en vele anderen. Meer info: www.accrorap.com

Voorstelling: 1 mei, aanvang 20.15 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×