Streettennis op Koninginnedag

Iedereen die tussen de 5 en 15 jaar oud is, kan op Koninginnedag kennismaken met Streettennis. Tennisclub Unicum tovert het Pieterskerkplein enkele uren om tot een klein Roland Garros, door er twee Streettennisbanen aan te leggen. Alle kinderen die eens mee willen doen, zijn er van harte welkom. Onder begeleiding van trainers en jeugdspelers, kunnen zowel beginners als gevorderden een balletje opslaan en iets van de verschillende tennistechnieken leren. Natuurlijk zijn er tennisballen en rackets aanwezig.De Streettennisbanen zijn van 11.00 tot 13.30 uur geopend.

Unicum pakt op deze Koninginnedag zo groot uit, omdat de vereniging in 2007 vijftig jaar bestaat. Ook jeugdtennis vormt al jaren een belangrijk onderdeel van de club. Zo hebben onder andere Jacco Eltingh en Jan Siemerink er in hun jonge jaren gespeeld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×