3 October Vereeniging maakt plannen bekend

De 3 October Vereeniging is al weer helemaal klaar voor de viering van Leidens Ontzet 2007. De verschillende commissies zullen op vrijdag 11 mei tijdens de algemene ledenvergadering vanaf 20.15 uur in Holiday Inn hun plannen voor de komende viering bekend maken. Het bestuur stelt voor mevrouw Ariela Netiv, directeur van het Gemeentearchief, Wiltfried Idema, verbonden an de Leidse Universiteit, Frans Schohaus, directeur van Het Haagsche Schouw en Jurgen van der Velden, radioloog in Rotterdam maar al jaren wonend in Leiden, tot nieuwe bestuursleden van de 3 Octobervereeniging te benoemen.

Nog geen lid; dat kan voor slechts vijf euro per jaar via mailbox@3october.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×